more_white

PT & Kostrådgivning

PT & Kostrådgivning

- med Nina Landström

PT (personlig träning) och kostrådgivning för alla oavsett om du är medlem på More eller inte.

Jag heter Nina och är utbildad personlig tränare och kostrådgivare (frisk-licenserad och European Standard-ackrediterad). Jag har alltid varit intresserad av träning och styrketräning, crossfit, fotboll och dans har varit och är en stor del av mitt liv. Nu brinner jag lika mycket för att hjälpa andra inom dessa områden.

Hur kan jag hjälpa dig?

När du kommer till mig som klient är mitt mål att lyssna och förstå dina olika behov och utmaningar. Därefter skapar jag en plan som är skräddarsydd för att hjälpa dig att uppnå dina mål, oavsett om det handlar om träning, viktförändring eller båda delarna.


Hälsosamt, realistiskt och praktiskt genomförbart är tre ledord jag bär med mig när det gäller både träning och kost.

 

Har du några specifika mål som du vill uppnå?
Tveka då inte att kontakta mig så bokar vi in ett första möte tillsammans. Kanske blir det starten på något nytt och spännande i ditt liv.

Priser

Rabatt vid köp av 12-pack eller mer.

PT och kostrådgivning, Nina Landström på More

Om mig

Intresset för kostens betydelse för kropp och prestation ledde till att jag började läsa en kurs på Linnéuniversitetet under ämnet Idrottens Träningslära – kost för prestation. Därifrån gick jag vidare och utbildade mig till kostrådgivare Axelsons Institute i Stockholm. Givetvis var det självklart att bygga vidare på det och fortsätta att utbilda mig till personlig tränare, även detta på Axelsson Institute.

Kontakta oss

Har du frågor?  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Hitta hit

Adress: Sigurdsgatan 10 A